Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Outriders nu beschikbaar op Xbox Game Pass voor pc

Rijdt naar Game Pass.

Microsoft laat weten dat Outriders op 19 oktober aan de bibliotheek van Xbox Game Pass op pc wordt toegevoegd. De game is ook afzonderlijk te koop via de Microsoft Store.

Spelers die Outriders al hebben gespeeld op de Xbox One of Xbox Series X/S kunnen via hetzelfde Xbox-account hun progressie meenemen naar de pc-versie. Wie de game kocht via Steam of voor PlayStation of Stadia heeft die optie niet en moet opnieuw beginnen in deze versie van Outriders.

De Xbox Game Pass-versie van Outriders bevat crossplay, waardoor het ook mogelijk is om de multiplayer van de game samen te spelen met spelers op alle andere platformen waarop de game beschikbaar is. Microsoft laat ook weten dat hij de komende weken meer gaat onthullen over "spannende" aankomende updates voor Outriders.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Redactielid

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties