Skip to main content

Outriders komt mogelijk naar Xbox Game Pass

Update: nieuws officieel bevestigd door Microsoft.

Update: Microsoft heeft zojuist bevestigd dat Outriders vanaf 1 april speelbaar is via de Xbox Game Pass voor Android en Xbox Series X/S. Op de pc wordt de game dus niet aan je abonnement toegevoegd.


Oorspronkelijk artikel: Een cryptische tweet op het XBox Game Pass-kanaal doet vermoeden dat Outriders naar de abonnementsdienst komt. Het is nog onduidelijk of dat meteen het geval is bij de release op 1 april.

De tweet toont een fictieve mail van Microsoft-medewerker 'Melissa McGamepass'. Die heeft het over een 'mysterieus signaal in de verte'. In een tweede tweet vraagt Melissa zich af of zij 'de anomalie' is.

Dat alles lijkt een duidelijke verwijzing naar de nieuwe shooter van Square Enix en People Can Fly. in Outriders trek je immers naar de wereld van Enoch nadat er een mysterieus signaal genaamd 'The Anomaly' is verzonden.

Mogelijk weten we op 18 maart meer. Dan organiseert uitgever Square Enix immers een digitale conferentie waar ook Outriders aan bod komt. De release van Outriders voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X staat in elk geval gepland voor 1 april.

Read this next