Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Outriders inventory wipe patch lost probleem niet op

Rijdt zich vast.

Outriders kampt al enkele dagen met een bug die inventories van spelers zonder aanleiding wist. Ontwikkelaar People Can Fly kwam onlangs aanzetten met een tijdelijke oplossing, maar die lost het probleem voorlopig niet op.

Nadat enkele spelers kloegen dat hun inventories in Outriders werden gewist, kwam ontwikkelaar People Can Fly op 15 april aanzetten met een patch. Door die tijdelijke oplossing kreeg de ontwikkelaar ook de kans om de oorzaak van het probleem te vinden.

Ook na de patch blijft het probleem echter bestaan. People Can Fly raadt alle spelers nu aan om het probleem te rapporteren als zich dat bij hen voordoet.

Sommige spelers hebben geluk en merkten na vijf minuten of bij het herstarten van Outriders op dat ze hun volledige inventory terugkregen. Ook wie een 'Couldn't Connect to Server'-melding op zijn scherm ziet, krijgt na het herstelproces zijn volledige inventory terug.

Dat is niet het enige probleem waarmee de game kampt. De Outriders ontwikkelaar beloofde al om later meer details over wat er is misgegaan bij de release te onthullen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties