Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Outlast en Outlast 2 komen naar de Nintendo Switch

Plus meer Outlast nieuws.

Ontwikkelaar Red Barrels laat weten dat Outlast en Outlast 2 in het eerste kwartaal van 2018 naar de Nintendo Switch komen. Daarnaast maakt de studio meer Outlast gerelateerd nieuws bekend.

Zo krijgt Outlast 2 geen DLC. In tegenstelling tot de eerste game, is het vervolg niet met een uitbreiding ingedachten ontworpen. Alle onbeantwoorde vragen worden in Outlast 3 geadresseerd. Het derde deel is echter niet officieel aangekondigd.

Verder geeft Red Barrels aan dat de studio aan een unieke Outlast-ervaring werkt, waar veel fans om hebben gevraagd. Het is nog onduidelijk wat het project inhoudt, maar vermoedelijk betreft het Outlast VR.

Randolf heeft tot dusver voor ons de gehele Outlast-serie aan de tand gevoeld. Zijn Outlast review, Outlast: Whistleblower review en Outlast 2 review lees je op de site.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties