Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Outer Rim DLC Star Wars Battlefront voegt Greedo toe

En Nien Nunb!

Ontwikkelaar DICE maakt bekend dat de Outer Rim DLC voor Star Wars Battlefront Greedo en Nien Nunb aan de game toevoegt. De uitbreiding heeft nog geen releasedatum.

Greedo is een premiejager die in de eerste Star Wars-film wordt doodgeschoten door Han Solo. Hij is een nieuwe Hero Unit voor de Imperials.

Nien Nunb is een Sullustan die kort opduikt in Return of the Jedi, waar hij samen met Lando Calrissian de Millennium Falcon bestuurt. Hij is inzetbaar als Hero Unit voor de Rebels.

De Outer Rim DLC voegt ook drie nieuwe maps aan Star Wars Battlefront toe. Zo speelt één map zich af in een fabriek op Sullust. De andere twee maps spelen zich af in het paleis van Jabba the Hutt en op een Sail Barge op Tatooine.

de DLC introduceert ook de Extraction Mode. In deze modus moeten de Rebels waardevolle inkomsten proberen te verplaatsen terwijl de Imperials ze proberen te stoppen.

Star Wars Battlefront is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. DICE bracht onlangs een patch voor Star Wars Battlefront uit die een nieuwe map toevoegt.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties