Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oude Ezio in Assassin's Creed: Revelations

Hoofdpersonage ongeveer vijftig jaar.

Het is bekend dat Ubisoft aan het werken is aan Assassin's Creed: Revelations, alweer het vierde grote deel binnen deze blockbuster reeks, maar veel informatie heeft de ontwikkelaar nog niet op ons losgelaten. Wachten tot E3 dan maar? Niet bepaald...

Het magazine Game Informer heeft namelijk wat interessante weetjes rond het spel ontdekt, met als voornaamste dat we met terugkerend hoofdpersonage Ezio Auditore als een oude man op pad zullen mogen gaan!

Volgens het blad zal Ezio ongeveer vijftig jaar oud zijn tijdens de gebeurtenissen van Revelations, wat wil zeggen dat je we met een semi-bejaarde man de nieuwe stad Constantinopel zullen mogen verkennen.

Gelukkig wil de hoge leeftijd van Ezio niet zeggen dat de gluiperd klaar is om in een rolstoel te gaan zitten. Volgens Game Informer zal hij nog steeds over daken en muren kunnen klimmen, maar wij verwachten alvast dat er enkele nieuwe gameplay elementen de revue gaan passeren door deze opvallende ontwerpkeuze.

Enkele vernieuwingen zijn alvast bekend. Zo zul je zelf aan de hand van recepten bommen kunnen vervaardigen, vernieuwde Ubisoft het Eagle Vision systeem en zijn de zijmissies volledig geschrapt. Deze maken plaats voor willekeurig opduikende, kleinere opdrachten terwijl je stad aan het verkennen bent.

Een oude Ezio...dat doet ons meteen denken aan de keuze van Konami om Solid Snake in Metal Gear Solid 4 wat grijze haren te geven.

Verwacht binnenkort veel meer informatie over Assassin's Creed: Revelations wanneer Ubisoft de titel ongetwijfeld groots voorstelt op de aankomende E3-beurs.

De teaser trailer voor AC: Revelations.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen