Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oud vrouwtje in Mortal Kombat X krijgt eigen Brutality

Oma's aan de top.

Ontwikkelaar NetherRealm brengt een nieuwe update voor Mortal Kombat X uit. Deze voegt een nieuwe Brutality aan de game toe.

De update draait voor een groot deel om Blanche, een oud vrouwtje dat op de achtergrond van de Outworld Marketplace staat. Eerder was het mogelijk om Blanche als Level Interaction te gebruiken en naar je tegenstander te gooien.

De nieuwe patch geeft Blanche een zogenaamde Stage Brutality. Om deze te kunnen activeren moet je eerst twee interactables gebruiken. Vervolgens moet je met behulp van Blanche de laatste hit scoren en daarna op Down drukken. Vervolgens zie je een Brutality waarin een oud vrouwtje je tegenstander in het gezicht slaat.

Mortal Kombat X is sinds 14 april verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Een gids met Mortal Kombat X Fatalities en Sanders Mortal Kombat X review vind je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties