Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Orlog minigame uit Assassin's Creed Valhalla krijgt fysieke versie

Alea iacta est.

De populaire minigame Orlog uit Assassin's Creed Valhalla krijgt volgend jaar een fysieke versie. Dat onthult game director Benoit Richer aan bordspelwebsite DiceBreaker. De fysieke versie wordt uitgegeven door PureArts, een bedrijf dat eerder ook al verschillende Assassin's Creed-beeldjes maakte.

In Orlog proberen twee spelers elkaar met behulp van zes dobbelstenen te verslaan. De dobbelstenen laten je toe om je vijand aan te vallen, je te verdedigen, of om God Favour te genereren of te stelen van je tegenstander. Die God Favour gebruik je vervolgens om speciale vaardigheden te gebruiken.

Hoewel Orlog geïnspireerd is door spelletjes uit de vikingtijd, zijn de spelregels nieuw. Ubisoft kon de authentieke regels immers nergens vinden. Volgens Benoit Richer is de game dan ook 'eerder geloofwaardig dan historisch accuraat'.

Voorlopig kun je Orlog dus enkel spelen in Assassin's Creed Valhalla. Lees zeker eens ons Assassin's Creed Valhalla review alvorens je met die game aan de slag gaat.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties