Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Originele AC bij PS3-versie Revelations

UPDATE: Actie komt ook naar de Benelux!

UPDATE: Ubisoft bevestigde zonet tegenover Eurogamer Benelux dat deze actie ook naar de Benelux zal afzakken. Dit wil dus zeggen dat "de eerste PS3-spelers van Assassin's Creed: Revelations het begin van de saga mogen herbeleven" in de vorm van het bijgeleverde, originele Assassin's Creed.

In het bijhorende persbericht benadrukt Ubisoft dat alle "day one copies" van Revelations voor de PlayStation 3 een exemplaar van het in 2007 uitgebrachte Assassin's Creed zullen bevatten.

Een zeer mooi gebaar als je het ons vraagt!

ORIGINEEL: Goed nieuws voor alle PS3-bezitters die vier jaar geleden het originele Assassin's Creed hebben overgeslagen, maar nu toch van plan zijn om het aankomende Revelations in huis te halen. Het eerste deel binnen de franchise zal namelijk bij de PS3-versie van de aankomende Assassin's Creed game gebundeld zitten.

Deze interessante actie is mogelijk dankzij de brave jongens en meisjes bij Sony Computer Entertainment of America. Dat laatste woordje gooit mogelijk roet in het eten, want voorlopig lijkt deze actie enkel richting Amerika te komen. Wij nemen contact op met de locale Ubisoft-delegatie voor meer informatie.

Assassin's Creed: Revelations zal vanaf 15 november in de Benelux verkrijgbaar zijn, en dat voor de X360, PS3 en PC.

Gameplay uit Assassin's Creed: Revelations.
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties