Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition heeft releasedatum

UPDATE: pc-versie uitgesteld.

UPDATE:Moon Studios meldt dat de pc-versie van Ori and the Blind Forest: Definitive Edition is uitgesteld. De game heeft nog geen nieuwe releasedatum op de pc.

De studio geeft aan dat de Xbox One-versie van de Definitive Edition wel vanaf 11 maart beschikbaar is. "We willen er zeker van zijn dat de de Steam- en Windows Store-versie van Ori and the Blind: Forest: Definitive edition net zo fantastisch is als de Xbox One-versie", aldus Moon Studios.

Cover image for YouTube videoOri and the Blind Forest: Definitive Edition Trailer

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Moon Studios maakt de releasedatum van Ori and the Blind Forest: Definitive Edition bekend. De game lanceert op 11 maart voor de pc en de Xbox One.

De Definitive Edition bevat onder andere de Black Root Burrows zone. Dit gebied bevat een kort verhaalsegment dat de geschiedenis van het personage Naru laat zien.

De nieuwe versie van Ori and the Blind Forest geeft je ook de beschikking over een nieuwe Dash-vaardigheid, die je in staat stelt om in de lucht van richting te veranderen.

Overige nieuwe features zijn onder andere extra moeilijkheidsgraden, zoals een Hard en Easy mode. Je krijgt ook een Theater Mode waarin je filmpjes, concepttekeningen en trailers kunt bekijken.

Moon Studios geeft aan dat je Ori and the Blind Forest: Definitive Edition met korting kunt kopen als je de originele versie al in je bezit hebt.

Ori and the Blind Forest is vorig jaar uitgebracht voor de pc en de Xbox One. Kenneths Ori and the Blind Forest review lees je hier nog eens.

Cover image for YouTube videoOri and the Blind Forest Trailer

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties