Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Orcdiscriminatie keert terug in Orcs Must Die! 2

Deze zomer op PC.

Robot Entertainment, één van de studio's die ontstond uit het ter ziele gegane Ensemble Studios, kondigde net aan dat hun vorig jaar verschenen actievolle strategiegame Orcs Must Die! deze zomer een opvolger krijgt.

Orcs Must Die! 2 biedt meer van wat z'n voorganger tot een leuk, bij momenten zelfs verslavend, tussendoortje maakte: orcs en masse zo brutaal mogelijk om het leven brengen. Spelers mogen zich verwachten aan een nieuwe campagne, meer vijanden, verdedigingstechnieken, een aangepast upgrademechanisme en co-op.

In co-op zal de held van het verhaal, de leerling War Mage, hulp krijgen van The Sorceress, een gezellin die gebruik (misbruik?) maakt van haar magische krachten om geesten te controleren.

Voorlopig werd van Orcs Must Die! 2 enkel een PC-versie officieel aangekondigd. Voorlopig lijkt de game, in tegenstelling tot z'n voorganger, dus niet naar XBLA te zullen komen.

Orc Orc Orc, ik spies je aan mijn vork!

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties