Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"Orcarina of Time is antiek geworden"

Uitspraak van de huidige Zelda-man.

The Legend of Zelda: Orcarina of Time is een spel dat vandaag de dag nog steeds door het leven gaat als een van de beste games ooit. Heel wat fans van de reeks verkiezen de N64-klassieker nog steeds boven alle hedendaagse Zelda-titels, maar wat denkt Eiji Aonuma, de huidige verantwoordelijke voor de productie van nieuwe Zelda-games, van het spel?

"Wanneer je vandaag de dag Orcarina of Time speelt ga je merken dat het eigenlijk niet zo goed is. Soms gaat alles niet snel genoeg en er zijn heel wat verwarrende stukken," aldus Aonuma. De man gaat verder door te zeggen dat OoT er grafisch niet zo goed uitziet en dat de huidige Zelda-titels technisch superieur zijn, maar dat is volgens ons een loze opmerking. Zowat alle spellen die momenteel uitkomen op consoles zijn technisch een stuk beter dan titels die voor de Nintendo 64 uitgebracht werden!

Misschien moet Aonuma maar eens beginnen aan de productie van een hedendaagse versie van Orcarina of Time? Of dromen we nu gewoon hardop?

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties