Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Opnames The Witcher season 2 opnieuw stopgezet

Verdorie corona!

Netflix heeft de opnames van het tweede seizoen van The Witcher opnieuw stopgezet nadat enkele medewerkers positief hebben getest op het coronavirus. Tussen maart en augustus lagen de opnames van The Witcher ook al stil door de wereldwijde pandemie.

De opnames voor de serie vinden plaats in Arborfield Studios in het Verenigd Koninkrijk. Dat land wordt momenteel echter opnieuw zwaar getroffen door corona. Vier medewerkers hebben onlangs positief getest, waarop Netflix heeft beslist om de opnames tijdelijk stop te zetten.

Het bedrijf benadrukt wel dat geen enkele van de hoofdacteurs positief heeft getest. Welke impact dit zal hebben op de release van het tweede seizoen is onduidelijk. Die release staat nog steeds gepland voor 2021, maar door alle vertraging lijkt dat steeds minder haalbaar.

Wil je in afwachting de games nog eens spelen? Hier vind je Carls The Witcher 3: Blood and Wine review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties