Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Openingstijden Overwatch-servers bekend

Systeemeisen voor de pc-versie ook aangekondigd.

Blizzard heeft de openingstijden van de Overwatch-servers gepubliceerd. Het bedrijf heeft tevens de definitieve systeemeisen voor de game bekendgemaakt.

De Overwatch-servers openen in de Benelux om 01:00 uur op 24 mei. De game is op alle systemen reeds te pre-loaden. Op de pc gebeurt dit via de Battle.net desktop app; op de consoles kan dit direct via de respectievelijke digitale winkels.

De systeemeisen voor de pc-versie zijn als volgt:

Minimale systeemeisen:

  • CPU: Intel Core i3 of AMD Phenom X3 8650
  • Videokaart: Nvidia GeForce GTX 460, ATI HD 4850 of Intel HD Graphics 4400
  • Geheugen: 4 GB RAM

Aanbevolen systeemeisen:

  • CPU: Intel Core i5 of AMD Phenom II X3
  • Videokaart: Nvidia GeForce GTX 660 of AMD Radeon HD 7950 of beter
  • Geheugen: 6 GB RAM

Op de pc heb je 30 GB vrije harde schijfruimte nodig. Op de PlayStation 4 is dat 20 GB, en op de Xbox One heb je 10,09 GB vrije ruimte nodig.

De Overwatch bèta is in totaal door meer dan 9,7 miljoen spelers getest. Blizzard heeft aangegeven dat de laatste testfase van de game inhoudelijk bijna gelijk was aan de definitieve versie van Overwatch. Onlangs zijn er geruchten over een nieuwe Overwatch Hero opgedoken.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Minuutje tijd? Lees ook:

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties