Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Open wereld van Pokémon Scarlet en Violet onthuld in trailer

Megaman als nieuwe Pokémon?

Ontwikkelaar Game Freak onthulde via een trailer meer informatie over de nieuwe Pokémon, open wereld en de personages van Pokémon Scarlet en Violet.

De nieuwe Pokémon die we in de trailer ontmoeten zijn de krabachtige Klawf, de Scarlet-exclusieve vuurkrijger Armarouge en zijn Violet-exclusieve ghost-achtige tegenhanger. Vermoedelijk zijn die laatste de twee Paldean-varianten van Bisharp.

Verder kom je ook meer te weten over de Treasure Hunt mechanic, de rebelerende studentengroep Team Star, het Path Legends en Stony Cliff Titan Klawf. Daarnaast ontmoet je ook de personages Fire Crewleader Mela, Grass Gym Leader Brassius en Pokémon League chairwoman Geeta.

Om in Pokémon Scarlet en Violet Gym Badges te verzamelen moet je opnieuw Gym tests doorstaan en leaders verslaan. Daarnaast zie je ook hoe Brassius Smoliv en Sudowoodo gebruikt in zijn Gym-gevecht.

Als laatste zie je ook hoe je met Koraidon, Miraidon en Cyclizar de open wereld van de game verkent en dat er enkele Pokémon Legends: Arceus-mechanics terugkeren in deze game. Zo is er een snelreisfunctie aanwezig, kun je auto-battlen en markeringspunten op de map plaatsen.

In ander nieuws van de game werd de Pokémon Scarlet en Violet Switch OLED aangekondigd en werden Cyclizar en Grafaiai officieel voorgesteld voor Pokémon Scarlet en Violet.

Read this next