Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Open wereld van Diablo 4 bevat veel "non-lineaire nevenactiviteiten"

Maar er is ook een verhaal.

Ontwikkelaar Blizzard onthult in een interview met IGN dat Diablo 4 een open wereld heeft waarin je naast de verhaalgebonden missies ook heel wat sidequests en andere activiteiten kunt voltooien.

De open wereld van Diablo 4 bevat naast tal van niet-lineaire features ook een verhaal dat "een begin, midden en einde kent". Zo kun je in de game even afwijken van het verhaal en de wereld verkennen en je aan de vele zijmissies en andere nevenactiviteiten wagen.

Cover image for YouTube videoWhat "Open-World" Means for Diablo IV
Het volledige interview met Blizzard over de open wereld van Diablo 4.

In die wereld mogen spelers zich overal aan verschillende soorten vijanden verwachten die je spontaan aanvallen. Blizzard vermeldt ook nog dat hij veel nevenactiviteiten heeft geschrapt in Diablo 4, omdat het anders voor de speler "een hele uidaging zou zijn om erdoorheen te geraken".

Volgens een gerucht komt Diablo 4 in april 2023 uit en zou de open bèta ergens in februari 2023 beschikbaar zijn. Blizzard liet daarnaast ook weten dat Diablo 4 bevrijdbare kampen krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo IV

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties