Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Open bèta Uncharted 4 multiplayer dit weekend speelbaar

Update: Bevestiging van Sony, geen PS Plus nodig.

UPDATE: Sony bevestigt dat de open bèta voor de multiplayer van Uncharted 4: A Thief's End vrijdag 4 maart van start gaat om 18:00 uur. Om mee te doen, heb je geen PlayStation Plus-lidmaatschap nodig. Normaal gesproken heb je dat wel nodig om online te spelen.

ORIGINEEL: Sony verklapt in de PlayStation Store dat er aankomend weekend een open bèta van de multiplayer van Uncharted 4: A Thief's End plaatsvindt. Hoewel het bedrijf nog geen officiële aankondiging heeft gedaan, is er in de Store tijdelijk een pagina voor geopend geweest.

De bèta zou lopen van vrijdag 4 maart aanstaande, tot zondag 7 maart. In die tijd speel je team deathmwatch in drie verschillende maps. De Store-pagina waarop die informatie te lezen was, is inmiddels weer teruggetrokken.

Het is niet de eerste keer dat er een bèta wordt gehouden voor Uncharted 4's multiplayermodus. In december kon je als bezitter van de Unchatrted: Nathan Drake Collection deelnemen aan de gesloten bètaperiode.

Lees meer over de modi in de Uncharted 4: A Thief's End preview.

Raadpleeg ook onze gids met alle Uncharted 4 collectibles zoals de 109 Uncharted 4 Treasures.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties