Skip to main content

Open beta Assassin's Creed: Brotherhood

Je komt erin via frs.be en Game Mania!

Vandaag maakt Ubisoft bekend dat de Assassin's Creed Brotherhood multiplayer beta vanaf 4 oktober exclusief beschikbaar zal zijn voor PlayStation 3. Dit geldt voor iedereen die de game pre-ordert bij Game Mania of www.frs.be (zolang de voorraad strekt), voor zowel de normale, de Auditore als de Codex Edition.

Je kan met maximaal acht spelers tegelijk op allerlei verschillende manieren jouw doelwitten uitschakelen in twee verschillende gamemodi:

In 'Wanted' moet je de aangewezen doelwitten uitschakelen en daarmee proberen de hoogste score te halen terwijl er door de andere spelers op jou gejaagd wordt. De andere beschikbare modus, 'Alliance', draait rond samenwerkingmet een andere speler om contracten aan te nemen en tegenstanders met z'n tweeën uit te schakelen. Beide modi zijn speelbaar in twee verschillende maps die zich bevinden in Rome en het Gandolfo Kasteel.

Eens je een code ontvangen hebt via de bovenstaande winkelketens moet je naar deze pagina surfen en je code invoeren. Daarna ontvang je een PSN-code die je toegang geeft tot de beta van Assassin's Creed: Brotherhood.

Alle informatie rond het spel kun je uiteraard terugvinden op de gamegame van Assassin's Creed: Brotherhood. Hier vind je onder andere twee hands-on previews, eentje van op de E3 en eentje die we schreven na onze ervaringen op de voorbije GamesCom.

Brotherhood verschijnt voor de PS3 en X360 op 18 november. De PC-versie komt uit in het eerste kwartaal van volgend jaar.

Read this next