Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ook SSX heeft online pass

Deze keer met een twist.

De SSX-franchise wordt gemoderniseerd en niets zegt 'moderne tijden' zo hard als de toevoeging van een online pass. Normaal is het zo dat de online mogelijkheden van een game beperkt worden zolang de online pass niet wordt ingevoerd. Dit om de verkoop van tweedehandse games tegen te gaan. Met SSX gooit Electronic Arts het echter over een andere boeg.

Alle eigenaars van SSX gaan alle multiplayermodes kunnen spelen, maar wie geen online pass heeft kan geen gebruik maken van de in-game credits die je verdient in die modes. Gamers die de game tweedehands kopen zullen hun credits dus niet kunnen gebruiken om nieuwe items te kopen voor hun personage. Ook zullen ze niet kunnen meedoen aan sommige special events die een toegangsprijs hebben.

Wanneer men een nieuwe online pass koopt, voor de prijs van ongeveer tien euro, worden alle voorheen verdiende credits meteen op de in-game rekening van de speler gestort en kunnen ze alsnog gebruikt worden.

SSX verschijnt op 2 maart voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen