Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ook Phoenix Point komt exclusief naar de Epic Games Store

De invasie van Epic Games gaat verder.

Ontwikkelaar Snapshot Games laat weten dat Phoenix Point het eerste jaar na de release enkel te vinden zal zijn op de Epic Games Store. Volgens hoofdontwikkelaar Julian Gollop is de exclusiviteitsdeal nodig om 'de game ook de komende jaren te ondersteunen en uit te breiden'.

De aankondiging is opvallend. In 2017 lanceerde Snapshot Games immers een crowdfundingcampagne voor Phoenix Point waarbij werd beloofd dat de game naar Steam en GOG zou komen. Gollop verontschuldigt zich nu voor die belofte, en biedt iedereen die niet tevreden is met de exclusiviteitsdeal een refund aan.

Julian Gollop is de bedenker van de originele X-Com uit 1994. Phoenix Point is een spirituele opvolger voor die game. De release is al meermaals uitgesteld, maar staat nu gepland voor september van dit jaar. Naast Phoenix Point is ook Metro Exodus exclusief te koop via de Epic Games Store.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties