Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ook andere Brothers In Arms titel

naast Furious 4; met klassieke gameplay.

Uit de kelen van elke Brothers in Arms (BiA) fan viel een collectieve "Oh Nee" kreet te horen toen ze de nieuwe BiA, Furious 4, te zien kregen. Furious ging namelijk de "Ingloriuos Basterds" tour op: je moest zoveel mogelijk keet schoppen met je vier personages. Dit was natuurlijk ronduit een verkrachting van het realisme en de diepgaande squad-gameplay waar Brothers in Arms voordien voor stond.

Randy Pitchford, baas van Gearbox, lijkt de fans nu gerust te stellen. Hij kondigde dit weekend op Pax aan dat Furious 4 gewoon een spin-off is. Er is volgens Pitchford nog een BiA-game in ontwikkeling, met Matt Baker in de hoofdrol. Baker was dan ook de hoofdrolspeler van de eerste drie games. Deze, voorlopig nog ongetitelde BiA-game, zou ook de traditionele gameplay van de reeks volgen. De fans kunnen voorlopig dus opgelucht ademhalen. Meer details over deze game zijn er nog niet bekend.

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties