Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onze YouTube-hoogtepunten van de week

Slim bekeken.

Sinds kort zijn we gestart met ons eigen Eurogamer Benelux YouTube-kanaal. Dit is onze selectie van de YouTube-hoogtepunten van ons eigen kanaal, plus eventueel andere Nederlandstalige YouTubers die ons de afgelopen week zijn opgevallen.

Veel kijkplezier en vergeet zeker niet te abonneren!

De 7 engste dingen in Resident Evil 7

De Resident Evil 7 releasedatum kruipt steeds dichterbij. We krijgen de horrorgame maar niet uit ons hoofd, dus als een soort van therapie delen we de zeven griezeligste dingen die we tot nu toe in Resident Evil 7 gameplay zijn tegengekomen.

Onthulling Nintendo Switch en games

Tijdens de Nintendo Switch presentatie is de lanceerdatum en de prijs van de Nintendo Switch onthuld. In de onderstaande filmpjes zie je hoe de hardware werkt, hoe de nieuwe Mario-game er uitziet en ontdek je de nieuwe Zelda trailer die de game als een Switch launch game bevestigt.

Gamenieuws van de week - #02-2017

Januari is doorgaans een makke maand voor gamenieuws, maar toch is er de afgelopen week heel wat gebeurd. De aankondiging van een nieuwe Nintendo console en games, releasedata voor een langverwachte fighter, een closed beta waarin het bloed weelderig vloeit en zelfs de annulatie van een Xbox exclusive. Dit zijn de belangrijkste nieuwsfeiten van 9 tot en met 13 januari 2017.

Live Stream - Tattletail

Wat hebben Furbies en horror met elkaar te maken? De vraag is eerder: Wat niet? Sander en Carl streamden zondag Tattletail, een indie horrorgame waarin je een Furby-achtig wezen blij moet houden. Want anders...

Dat was het voor deze week. We zijn er volgende zondag weer met een gloednieuw overzicht!

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties