Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onyxia keert vandaag terug in WoW

Komt in de vorm van patch 3.2.2.

Toen World of Warcraft vijf jaar geleden verscheen was Onyxia het ultieme kwade om te verslaan. Ongeveer een jaar later bleek het monster al meermaals tegen de grond gegaan te zijn, waarna spelers andere raids op hun bord kregen om hun vaardigheden te testen. Nu keert de legendarische draak sterker dan ooit terug om The Horde en The Alliance opnieuw het leven zuur te maken.

Blizzard laat vandaag namelijk patch 3.2.2 op ons los waarin Onyxia een raid dungeon is geworden voor spelers die level 80 hebben bereikt. Het neerhalen van het monster kan vanaf nu met een groep van tien of vijfentwintig personen. Naargelang het aantal spelers zal Onyxia andere items achterlaten, al is de drop nog steeds hetzelfde als vijf jaar geleden...maar dan uitgerust met nieuwe stats, buffs en meer van dat moois.

Hardcore fans van World of Warcraft maken zelfs kans om een erg zeldzame Onyxia mount te pakken te krijgen wanneer ze het gedrocht neerhalen. De mount is een verkleinde versie van Onyxia, wat wilt zeggen dat het ding kan vliegen, en dat tegen een versnelling van 310 procent.

Voor meer informatie omtrent de vernieuwde Onyxia kun je altijd terecht op de officiële WoW-site.

Reacties