Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkeling The Walking Dead: The Final Season officieel hervat

Herrijst uit de dood.

De laatste episodes van The Walking Dead: The Final Season komen alsnog uit. De ontwikkeling ervan wordt voorgezet onder een andere studio, Skybound Entertainment. Veel werknemers van het voormalige Telltale Games zijn opnieuw bij het project betrokken.

In september werd bekend dat Telltale Games de deuren zou sluiten. Dit terwijl er eigenlijk nog twee episodes gepland stonden voor het laatste seizoen van de Walking Dead-adventuregames. Voor wie al voor alle episodes had betaald, braken onzekere tijden aan.

Al snel werd duidelijk dat Skybound Entertainment het stokje zou overnemen. Dit bedrijf is in 2010 door Robert Kirkman opgericht, de bedenker van The Walking Dead. Hoewel vandaag bekend is geworden dat er weer verder wordt gewerkt aan het verhaal van Clementine, blijven releasedata nog uit.

The Walking Dead: The Final Season is inmiddels niet meer te koop, maar het is de bedoeling dat hier binnenkort weer verandering in komt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties