Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkeling In The Valley of the Gods voor onbepaalde tijd stopgezet

Half-Life: Alyx krijg voorrang.

Ontwikkelaar Campo Santo laat weten dat de ontwikkeling van In the Valley of the Gods voor onbepaalde tijd is stopgezet. Sinds de studio in 2018 werd opgekocht door Valve, zijn veel medewerkers ingeschakeld in andere projecten. Daardoor is nu beslist om de ontwikkeling op te schorten.

In the Valley of the Gods werd in 2017 aangekondigd. Net zoals in Campo Santo's vorige game Firewatch lag de nadruk op het verhaal. De game zou een filmmaker volgen die in de jaren 1920 Egypte verkent op zoek naar archeologische vondsten.

Cover image for YouTube videoIn the Valley of Gods Trailer - New Game from Firewatch Creator Campo Santo

Campo Santo-topman Jake Rodkin bevestigt nu dat heel wat medewerkers aan andere projecten binnen Valve werken. Vooral voor de ontwikkeling van het recent aangekondigde Half-Life: Alyx is heel wat extra hulp nodig. Daarnaast werken verschillende medewerkers ook aan Dota Underlords en de verdere ontwikkeling van Steam.

Campo Santo zette zich destijds als ontwikkelaar op de kaart met het geweldigde Firewatch. Onze Firewatch review lees je nog eens na op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties