Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkeling Divinity: Fallen Heroes stopgezet

Voor onbepaalde tijd opgeschort.

Larian Studios en Logic Artists zetten de ontwikkeling van Divinity: Fallen Heroes voor onbepaalde tijd stop. Volgens beide ontwikkelaars zijn er te veel extra tijd en geld nodig om de game af te werken. De release stond oorspronkelijk gepland voor november 2019, maar het is nu dus twijfelachtig of de game ooit het daglicht zal zien.

Fallen Heroes bouwt verder op het combatsysteem van Divinity: Original Sin 2. De nadruk zou dan ook op die combat liggen, en niet op de andere RPG-elementen van Original Sin 2. Nu het project is stopgezet, focust Larian Studios volledig op de ontwikkeling van Baldur's Gate 3. mede-ontwikkelaar Logic Artists wil in de toekomst dan weer een andere tactische game maken.

het stopzetten van de ontwikkeling is een jammere zaak. De afgelopen jaren bracht Larian Studios immers de ene na de andere topgame uit. Onze Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition review lees je nog eens na op de site.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen