Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelaars fan remake Shadow Moses maken eerbetoon Metal Gear Solid

The Fan Legacy: Metal Gear Solid.

De ontwikkelaars van het Shadow Moses project maken The Fan Legacy: Metal Gear Solid als eerbetoon aan de Metal Gear Solid-serie. Dit laten ontwikkelaars Airam Hernandez en Dan Meadowcroft op Facebook weten.

Het project is volgens de twee een 'onofficiële, non-profit productie' die levels uit Metal Gear Solid bevat. "Het project is een cadeau voor fans door fans, om zo onze gezamenlijke liefde voor de serie te delen", schrijven de ontwikkelaars.

The Fan Legacy: Metal Gear Solid is in mei gratis te downloaden voor de pc. De game maakt gebruik van een eerste persoonsperspectief en ondersteunt tevens virtual reality.

Het team laat verder weten dat stemacteur David Hayter ook meewerkt aan het project. Hayter is vooral bekend van zijn rol als Snake in de Metal Gear Solid games. Of hij deze rol wederom oppakt voor deze game is onbekend.

Het team stopte eerder dit jaar met de ontwikkeling van Metal Gear Solid fan remake Shadow Moses. De exacte reden hiervoor is nog steeds niet bekend.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties