Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelaar Wet werkt aan nieuwe game

Beer met twee bijlen speelt de hoofdrol.

Toen we midden september met Wet aan de slag gingen bleek het spel "nog wat nat achter te oren te zijn" en koppelden we een zesje aan de review. De verantwoordelijke ontwikkelaar, bekend als Artificial Mind and Movement, laat zich echter niet ontmoedigen en laat vandaag weten dat ze alweer aan het werk zijn aan een nieuwe game.

Het spel zal door het leven gaan als 'Naughty Bear' met daarin, hoe kan het ook anders, een stoute beer als hoofdrolspeler. Om het allemaal nog gekker te maken is het schattige beestje gefrustreerd doordat de andere beren hem geen uitnodiging hebben verzonden voor een verjaardagsfeestje. On hart brak toen we dit lazen...

De president van 505 Games, de toekomstige uitgever van Naughty Bear, wist het volgende te vertellen: "Spelers die genoeg hebben van de traditionele shoot-'em up vol met gerecycleerde gameplay zullen vinden wat ze zoeken in Naughty Bear. In het spel krijg je pas echt punten wanneer je als een gestoorde maniak te werk gaat!"

In Naughty Bear zullen we zo'n dertig levels kunnen spelen waarin telkens een vrachtlading aan unieke wapens te vinden zullen zijn. Naughty Bear zal in de loop van 2010 voor de PS3 en X360 verschijnen, en tot die tijd ga je best eens een kijkje nemen op de net gelanceerde teaser site.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen