Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelaar verontschuldigt zich omdat Cities: Skylines 2 nog geen mod-ondersteuning heeft

"Alle Colossal Order-titels moeten modbaar zijn."

A large intersection of four roads joining a roundabout with train tracks crossing over one road and trees surrounding the area, made in Cities: Skylines 2
Image credit: Paradox Interactive

Ontwikkelaar Colossal Order betreurt het dat Cities: Skylines 2 nog geen mod-ondersteuning heeft. Dat maakt CEO Mariina Hallikainen bekend in een dev diary.

Cities: Skylines 2 kreeg bij zijn release geen mod-ondersteuning omdat de ontwikkelaar al zijn middelen moest inzetten om de slechte prestaties van de titel te verhelpen.

Ondanks de stilte werkt Colossal Order nog steeds aan de feature en belooft hij hier snel een statusupdate over te geven. De ontwikkelaar vindt namelijk dat al zijn games modbaar moeten zijn.

Bekijk op YouTube

Daarnaast heeft de ontwikkelaar goed geluisterd naar alle feedback van de community en maakt hij een lijst met zaken die binnenkort en op langere termijn aan de game worden toegevoegd. Die lijst vind je in het dev diary van Colossal Order.

"We zijn een klein team van 30 ontwikkelaars. Ik kan je verzekeren dat we allemaal ons best doen. Alleen de tijd zal leren of dit genoeg is om de zaken te keren", aldus Colossal Order CEO Mariina Hallikainen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cities: Skylines II

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties