Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelaar Batman: Arkham Origins pakt bugs nog niet aan

Aankomende downloadbare uitbreiding heeft prioriteit.

Het ontwikkelteam van Batman: Arkham Origins geeft vooralsnog geen patch vrij om de vele bugs weg te werken, zoals die worden aangegeven op het officiële forum van de game. Eerder wil het team de aankomende downloadbare uitbreiding afwerken, om zo het verhaal van Batman uit te breiden.

Op de supportpagina van Warner Bros. Games Montreal schrijft de community manager: "Het team werkt momenteel hard aan de aanstaande uitbreiding en er zijn nu nog geen plannen om de problemen aan te pakken zoals ze op de fora gemeld worden."

Het bericht legt ook uit dat een eventuele nieuwe patch "de bugs die het verder spelen verhinderen zou aanpakken." Het team richt zich in ieder geval niet langer op de kleinere foutjes in de game, die geen impact hebben op de voortgang.

Intussen reageren spelers op de supportpagina met verontwaardiging. In de Batman: Arkham Origins review op Eurogamer Benelux haalt Niels Jani al aan dat de hoeveelheid glitches en fouten in de game veel impact hebben op het spelplezier.

De verhalende uitbreiding komt begin 2014 uit voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De Wii U-versie ervan is onlangs geannuleerd.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties