Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontvang Batman: Arkham Asylum gratis

Maar wel even hardware van NVIDIA kopen.

Het upgraden van je PC staat meestal synoniem voor heel wat kopzorgen en een portefeuille die opeens een stuk lichter wordt. Zo is de aankoop van een nieuwe grafische kaart meestal geen financieel lachertje. Gelukkig zijn er zo nu en dan leuke aanbiedingen die de pijn een beetje moeten verzachten. Zo heeft NVIDIA, een van de grootste producenten van graphics cards, een leuke deal voor je klaarliggen.

Binnen een tijdsspanne van vier maanden ontvang je namelijk volledig gratis bij de aankoop van een grafische kaart het spel Batman: Arkham Asylum, een van de grote toppers van het najaar. De hardware waarbij dit aanbod van toepassing is zijn de GeForce GTX 260, GTX 275 or GTX 285.

Bij deze grafische kaarten krijg je vervolgens een coupon waarmee je de PC-versie van Batman: Arkham Asylum van het internet kunt plukken. De aanbieding is geldig van 15 september tot 31 december 2009. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid van de grafische kaarten neem je best een kijkje op de officiële site van NVIDIA.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties