Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontslagen bij Funcom

Door de mindere prestaties van The Secret World?

Funcom, het bedrijf van Ragnar Tornquist en bekend van Age of Conan en The Secret World, heeft bekend gemaakt dat het een aantal mensen zal ontslaan. Het bedrijf noemde de ontslagen tijdelijk en benadrukte dat het alle games blijft ondersteunen. Het is niet bekend hoeveel mensen ontslaan werden, maar het zou redelijk hoog zijn.

Eerder dook de aandelenprijs van Funcom al omlaag, nadat The Secret World matig werd ontvangen. De score op metacritic van 72/100 zou volgens Funcom echter niet overeenkomen met de positieve feedback die ze vaak ontvingen. Toch ziet Funcom de zaken positief tegemoet. The Secret World doet het beter dan Age of Conan (hoewel toch minder sterk dan verwacht) én de userscore op Metacritic staat intussen op 8.4. Het bedrijf hoopt dat het aantal subscribers dan ook zal stabiliseren.

Cinematische beelden The Secret World

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Secret World

Xbox 360, PC

Related topics
PC
Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties