Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onthulling van action/adventure Outland

Ubisoft weet van geen ophouden!

Vandaag kondigt Ubisoft Outland aan, een nieuwe platformgame geïnspireerd op epische avonturen zoals Prince of Persia. Outland werd ontwikkeld door Housemarque, het team van ontwikkelaars van Super Stardust HD en zal begin 2011 beschikbaar zijn voor Xbox LIVE Arcade en PlayStation Network.

Voor meer uitleg over het spel quoten we het officiële persbericht van Ubisoft even: "Outland plaatst spelers in het midden van een wereld van evenwicht en chaos waar hun inspanningen hen in staat stellen om een oude kloof te overbruggen of om de wereld tot totale vernietiging te brengen. Elk avontuur brengt hen tussen licht en duisternis en dwingt hen zich aan te passen aan een steeds veranderende wereld. Deze gameplay waar licht en duisternis elkaar bestrijden is geïnspireerd op de arcade klassieker Ikaruga. Ondergedompeld in een prachtige wereld verdoemd door chaos kunnen spelers rennen, springen en klimmen om zo dodelijke vallen te ontwijken van een wereld op de rand van ondergang," aldus de uitgever.

Outland zal beschikken over unieke high-definition graphics en een soundtrack samengesteld door Ari Pilkkinen, erkend voor zijn bekroonde Trine project. De stijl is klassiek-2D, maar volgens journalisten die het spel reeds in werking gezien hebben is de illusie van diepte ook aanwezig. Veel meer kunnen we je nog niet vertellen over Outland, al zien de onderstaande beelden er alvast er knap uit!

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties