Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onthulling nieuwe Final Fantasy 14-uitbreiding tijdens Fan Festival

Nog even wachten tot oktober.

De onthulling van een nieuwe Final Fantasy 14-uitbreiding gebeurt tijdens het Fan Festival in oktober. Dat zegt producent Naoki Yoshida in een interview met Game Watch.

"Omdat de game zo'n sterke ondersteuning krijgt van de spelers, delen we het nieuws graag met zoveel mogelijk fans tijdens Fan Festivals," zegt Yoshida. De vorige uitbreiding Heavensward kreeg zijn aankondiging tijdens het Fan Festival in oktober 2014.

Over aankomende patches 3.4 en 3.5 zegt Yoshida dat de stad Ishgard "meer betrokken raakt in de strijd van de Warriors of Light en Scions die hielpen de oorlog te beëindigen." De producent vindt het 'gevoelig' te praten over de locatie waar de patches zich afspelen, maar zei dat het verhaal niet per se plaatsvindt in Ishgard.

Omdat Yoshida niet te veel wil verklappen van het plot, zegt hij dat de voortgang van het hoofdverhaal te zien is met de aankomende patch 3.4. Daarna doet Square Enix aankondigingen tijdens Noord-Amerikaanse en Tokyo Fan Festivals, waarna patch 3.5 uitkomt. Ten slotte krijgen de fans nog informatie over de ontwikkelingen tijdens het Europese Fan Festival.

Begin deze maand kwam Final Fantasy 14: Revenge of the Horde patch 3.3 uit. Deze update voegde onder andere een gevecht met Nidhogg toe, gaf toegang tot Aquapolis en voegde ook het player-versus-player gebied Fields of Glory toe.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties