Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onthulling GTAV op de E3 mogelijk

Laat maar komen Rockstar!

Als we Jesse Divnich van EEDAR (Electronic Entertainment Design and Research) mogen geloven zal ontwikkelaar Rockstar op de aankomende E3 voor het eerst Grand Theft Auto V onthullen. Hiermee gaat Divnich in tegen de voorspelling die Mike Hickey, een analist bij Janco Partners, begin maart maakte toen de man aangaf dat GTAV nog voor de E3 tevoorschijn zou komen.

Divnich denkt echter dat, mocht GTAV daadwerkelijk aanwezig zijn op de beurs, het spel niet speelbaar zal zijn. "Ik denk dat we meer zullen vernemen over een nieuwe GTA, maar er zal niets speelbaar zijn. Ik denk dat ze ons een soort van teaser zullen geven omdat we verwachten dat de volgende GTA volgend jaar rond deze periode zal verschijnen," zei hij.

Verder gelooft Divnich niet dat Sony of Microsoft een exclusieve deal met Rockstar gesloten zullen hebben rond Grand Theft Auto V, gezien dat voor beide partijen geen direct voordeel zou opleveren. "Microsoft betaalde Rockstar in het verleden een grote som geld om de DLC voor GTA IV (tijdelijk) exclusief aan de Xbox 360 te verbinden, en die beslissing heeft uiteindelijk niet voor een veel grotere verkoop van de console kunnen zorgen," aldus de analist.

We zien een onthulling van GTA V zeker en vast zitten, al was het maar om eindelijk te horen waar het volgende open world avontuur deze keer zal plaatsvinden.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties