Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onthulling Darksiders 2 op de E3?

Alles wijst op een volmondige "ja"!

Ben jij iemand die in 2008 de action/adventure Darksiders in huis heeft gehaald? Mocht dat zo zijn, dan krijg je van de volledige redactie een schouderklopje, want THQ bracht met deze game zowaar een kwalitatief, actievol antwoord op The Legend of Zelda!

Danny Bilson, een van de kopstukken bij THQ, heeft vandaag laten weten dat de onthulling van de opvolger voor Darksiders "erg snel" zal komen, en dat dat zal gebeuren op "enkele erg grootse manieren".

En hoe kun je nou beter groots gaan, dan Darksiders 2 op de E3 te onthullen? Eurogamer Benelux zal op de booth van THQ een kijkje gaan nemen, maar voorlopig heeft de uitgever ons nog niets laten weten over de aanwezigheid van een nieuwe Darksiders.

Toch ziet het er echt wel naar uit dat we Darksiders 2 binnen een weekje in Los Angeles tegen het lijf zullen lopen. Andy McNamara, een werknemer bij het blad Game Informer, liet een tijdje terug via Twitter weten dat "de volgende E3-editie van het blad gepaard zal gaan met ongelofelijk coole cover art".

Klinkt als wat doordeweeks PR-gebrabbel, maar niemand minder dan Danny Bilson deed een retweet van McNamara's post over de cover. In Twitter-land wil dat zeggen dat THQ er belang bij heeft dat zoveel mogelijk mensen de aankomende editie van Game Informer in huis halen.

Mocht Darksiders 2 daadwerkelijk op de E3 te zien zijn, dan lees je op Eurogamer Benelux binnen een week alles over deze titel!

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties