Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ondersteuning voor vier spelers in Octodad: Dadliest Catch

Iedere speler bestuurt een ledemaat.

Octodad: Dadliest Catch bevat een lokale multiplayermodus voor maximaal vier spelers. Dat onthult ontwikkelaar Young Horses vandaag (via Polygon).

In de coöperatieve stand krijgt iedere speler de controle over een set ledematen van de hoofdrolspeler: een octopus in een maatpak. Zo dien je bijvoorbeeld een vlinderstrik te vinden, terwijl de ene speler de benen en de andere speler de armen van Octodad bestuurd.

Via een extra Roulette-modus krijgt iedere speler een willekeurig lichaamsdeel toebedeeld, zonder dat te zien is wie welk onderdeel van Octodad onder de knoppen heeft. Na ieder voltooid objectief worden de spelers en ledematen door elkaar gehusseld.

In Octodad: Dadliest Catch speel je een octopus die zich voordoet als mens, en vooral niet wil opvallen. De game komt vandaag uit voor pc en in maart voor de PlayStation 4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties