Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Okami HD naar PSN

Met Move ondersteuning.

Okami HD verschijnt deze herfst in de PlayStation Store voor €19.99. De game is speelbaar met de Move controller (maar ook met de gewone controller) en krijgt een lijst Trophies mee. Naast de HD upgrade is er ook 16:9 ondersteuning toegevoegd.

Okami verscheen voor het eerst in 2007 op de PlayStation 2, waar deze goed werd ontvangen maar weinig werd verkocht. Later werd de game overgezet naar de Wii en kreeg het een vervolg op de Nintendo DS: Okamiden.

In Okami speel je als de wolf -maar eigenlijk Zonnegod- Amaterasu die met een penseel en inkt de wereld weer kleur moet geven. De game viel destijds op door zijn waterverf-achtige looks, waardoor het net leek alsof je door een Japans schilderij liep. Het vechtsysteem, waarbij je met je penseel je aanvallen moest tekenen, was een slimme overzetting naar de Wii. Move ondersteuning voor de HD titel is dan ook niet verrassend maar wel welkom.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties