Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Officiële PlayStation-schoenen onthuld

Wie de schoen past.

Sony heeft officiële PlayStation-schoenen onthuld. het schoeisel wordt gemaakt door Nike en is gebaseerd op een ontwerp van NBA-basketballer Paul George.

De schoenen bevatten oplichtende PlayStation-symbolen. Op de hak van elke schoen staat tevens een code die je kunt verzilveren via het PlayStation Network. Het is nog onbekend wat de code precies doet.

Sony heeft nog niet aangegeven wanneer de PlayStation-schoenen precies in de winkelschappen liggen. De precieze prijs van de schoenen is op dit moment ook nog onbekend.

Er is meer Sony-gerelateerd nieuws. Zo heeft Sony Santa Monica-baas Cory Barlog onlangs onthuld dat de nieuwe God of War meerdere speelstijlen ondersteunt. Volgens de regisseur biedt God of War tevens 'meer narratieve diepgang.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties