Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oddworld: Soulstorm krijgt ESBR-rating voor Xbox One en Xbox Series X/S

Zieltjesstorm van ongekende proporties.

Oddworld: Soulstorm heeft via de Entertainment Software Rating Board (ESRB) een rating gekregen op de Xbox One en Xbox Series X/S. Vermoedelijk komt de game dus binnenkort ook naar die platformen.

Oddworld: Soulstorm is sinds 6 april digitaal beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5 en voor pc via de Epic Games Store. Sinds 6 juli is er ook een fysieke versie voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. PlayStation 5-gebruikers konden bij de release ook gratis aan de slag met de game, want Oddworld: Soulstorm was een van de gratis PlayStation Plus games van april.

Omdat ontwikkelaar Oddworld Inhabitants de Xbox One- en Xbox Series X/S-versies nog niet officieel heeft aangekondigd, weten we niet of beide Xbox-versies ook zowel digitaal als fysiek uitkomen voor beide Xbox-consoles.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Oddworld: Soulstorm

PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties