Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oddworld: New 'n' Tasty uit voor pc in februari

Voor PlayStation 3 en Xbox One in maart.

Oddworld: New 'n' Tasty komt op 25 februari uit voor de pc via Steam, alsook voor Linux en Mac. De release van de PlayStation 3- en Xbox One-versies ligt in het begin van maart. Over een versie voor de Xbox 360 en Wii U is nog niets bekend.

Oorspronkelijk kwam de game in juli 2014 voor de PlayStation 4 uit. De verbeteringen die na die release zijn aangebracht, zijn ook van toepassing op de andere versies. Zo krijg je de keuze tussen de nieuwe en oude controls. Er is ook QuikSave en Quikload, terwijl je op Steam prestaties, klassementen en cloud-saves hebt.

De game is een remake door ontwikkelaar Just Add Water van de cultklassieker Oddworld: Abe's Oddysee uit 1997. In de Oddworld: New 'n' Tasty review van Derek lees je hoe het origineel een geslaagde bewerking kreeg.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties