Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oculus Rift vanaf vandaag te bestellen

Prijs nog niet onthuld.

UPDATE: Ondertussen zijn ook de Oculus Rift prijs en releasedatum bekend.

ORIGINEEL:Het is vanaf vandaag mogelijk om de Oculus Rift VR headset te bestellen. Dat melt Oculus-oprichter Palmer Luckey via Twitter.

Je kunt vanaf 17:00 uur in de Benelux een pre-order voor de Rift plaatsen. Er zijn geen kosten aan het van tevoren bestellen van de headset verbonden. Je krijgt de rekening pas opgestuurd zodra de Rift naar je wordt verzonden.

Luckey geeft aan dat 'de kans klein is dat de Rift snel uitverkocht raakt'. Hij meldt hij ervan uitgaat dat iedereen de Rift 'zo snel mogelijk' in huis heeft.

Het is op dit moment nog niet bekend hoeveel de Oculus Rift precies kost. Het is ook nog niet duidelijk wanneer de headset precies beschikbaar komt. Vorig jaar liet Oculus VR alleen weten dat de Oculus Rift in 'het eerste kwartaal van 2016' uitkomt.

De Oculus Rift is met behulp van crowdfundingsite Kickstarter gefinancierd. Vorig jaar onthulde Palmer Luckey onder andere de Oculus Touch-controller voor de Oculus Rift.

Nog vragen over de verschillende virtual reality brillen? Klik dan door naar: Virtual Reality - Overzicht van alle VR-brillen.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

EVE Valkyrie

PS4, PC

Oculus Rift

PC

Related topics
PC
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties