Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Octodad: Dadliest Catch verschijnt 23 april op PlayStation 4

En heeft PlayStation Move ondersteuning.

Octodad: Dadliest Catch verschijnt 23 april op de PlayStation 4 en kost dan 13,99 euro. De game van ontwikkelaar Young Horses heeft in deze uitgave ondersteuning voor PlayStation Move.

Deze nieuwe besturing is ook te gebruiken in de lokale coöperatieve modus, waarmee je met meerdere spelers de tentakels van het hoofdpersonage bestuurt. Deze modus zat wel al in de pc-versie.

In Octodad: Dadliest Catch speel je een klungelige octopus die zorgt voor zijn menselijke gezin. De moeder en kinderen hebben niet door dat je een glibberige dier bent, en dus doe je er alles aan om de waarheid te verhullen. In de game neem je je familie mee naar een aquariumpark, waar onder andere een sushichef achter je aanzit.

Octodad is een project van een groep studenten van de DePaul University, die een 'lollige' game wilden ontwikkelen. De game was één van de winnaars in de Studenten Showcase van het Independent Game Festival. Een deel van dit team is nu de kracht achter Young Horses.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties