Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Obsidian werkt aan 'Project X'

Van de teaser site worden we alvast niet veel wijzer.

Obisian Entertainment, bekend van onder meer Fallout: New Vegas, Dungeon Siege 3 en Knights of the Old Republic 2, werkt aan een nieuwe, mysterieuze game. Wie naar hun officiële site surft, stoot op een mysterieuze afbeelding die je doorverwijst naar een deel van het forum waar men al volop aan het speculeren is over de betekenis van deze mysterieuze webpage.

Naast een zichzelf opetende slang en het nummer vier staat er ook volgende tekst: 'What do the words mean?' 'Nothing. The Dirge of Eir Glanfath is sound without form, a lone voice crying out in mourning because it must.' Klinkt ons niet meteen bekend in de oren en de enige game waarvan Obsidian een vierde deel van zou kunnen maken is Dungeon Siege, maar ook dat is weinig waarschijnlijk.

Wij gokken momenteel op de game gebaseerd op de Wheel of Time boeken van Robert Jordan. Het zichzelf verslindende serpent is hier namelijk een symbool van. Waarschijnlijk krijgen we zeer snel meer info rond deze game, maar voorlopig moeten we het stellen met vermoedens en speculaties. Zodra we meer te weten komen, vertellen het we je graag!

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties