Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Obama en Romney knokken in kerkers

Politieke deathmatch in Dungeon Defenders.

De verbeten strijd tussen Romney en Obama sprak de developers van de aanstekelijke tower defense hit Dungeon Defenders zo tot de verbeelding dat zij geheel onbaatzuchtig een van hun kerkers beschikbaar hebben gesteld als politieke arena. Aldaar kunnen de twee de daad bij het woord voegen en het opnemen tegen elkaar, demonen en andere griezels.

De zojuist verschenen President's Day Surprise DLC voegt vier compleet nieuwe skins aan de game toe. Zo kun je als Obama en Romney knokken tegen een gigantische patriottistische demon die de heren van alle kanten belaagt met scherpe propaganda en duivelse magie.

Ook zijn er twee nieuwe pets vrij te spelen: de Democratic Donkey en de Republican Elephant, evenals een hoeveelheid nieuwe wapens. Als alle politieke debatten zo kleurrijk werden uitgespeeld zou de politiek wat ons betreft een stuk aantrekkelijk om te volgen zijn!

Geïnspireerde debatteurs melden zich bij Steam voor een stevige discussieronde.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen