Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nvidia kondigt GeForce Now streamingservice aan

Beschikbaar voor de pc en de Mac.

Elektronicabedrijf Nvidia kondigt de GeForce Now streamingservice aan. De dienst is vanaf de lente van 2017 beschikbaar op de pc en de Mac.

GeForce Now stelt je in staat om gebruik te maken van de rekenkracht van een GeForce GTX 1080 videokaart, ook als je computer daar niet over beschikt. De dienst maakt gebruik van de Cloud om games met hoogwaardige graphics naar je pc of Mac te streamen.

Het kost volgens Nvidia 25 dollar om tien uur gebruik te kunnen maken van een GTX 1080. Je hebt tevens de optie om van de rekenkracht van een GTX 1060 gebruik te kunnen maken. In dat geval kost de dienst 25 dollar voor twintig uur speeltijd.

Volgens Nvidia stelt GeForce Now je in staat om de nieuwste games op een Mac te kunnen spelen, zelfs als de Mac-versie van een specifieke game nog niet officieel is uitgebracht.

GeForce Now is in staat om te synchroniseren met diensten als Steam, Origin, Uplay en GOG. Je kunt je eigen gamebibliotheek gebruiken om games via GeForce Now te streamen. Cloud Saves zijn ook ondersteund.

Nvidia lanceerde vorig jaar zijn nieuwste reeks videokaarten. Onze GTX 1070 review en onze GTX 1080 review vind je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties