Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nomura: 'Final Fantasy 7 Remake en Kingdom Hearts 3 te vroeg aangekondigd'

Druk, druk, druk.

Director Tetsuya Nomura laat weten dat Final Fantasy 7 Remake en Kingdom Hearts 3 te vroeg zijn aangekondigd. Dat doet hij in een interview met de Italiaanse site Multiplayer.

Alhoewel Nomura op de hoogte was wat de aankondigingen van die twee games zouden veroorzaken, meldt hij dat het wel nodig was. "We voelen constant druk van onze fans. Zelfs als we niks aankondigen. Ze vragen ons steeds of we aan bepaalde games werken", aldus Nomura.

"Zelfs na een aankondiging vragen fans ons met regelmaat wanneer een game uit komt of wanneer we een nieuwe trailer laten zien." Nomura laat eveneens weten dat de ontwikkelaar geruchten en lekken voor wilt zijn.

Zowel bij Final Fantasy 7 Remake als bij Kingdom Hearts 3 was de ontwikkelaar bang dat er verkeerde informatie naar buiten zou komen. Volgens Nomura heeft dat ervoor gezorgd dat beide games te vroeg zijn aangekondigd.

"Ik ben er bewust van dat we te vroeg zijn geweest, maar er gingen al geruchten de ronde dat we met beide games bezig waren", aldus Nomura.

De Kingdom Hearts 3 release vindt plaats op 29 januari op PlayStation 4 en Xbox One. Van Final Fantasy 7 Remake is nog geen release bekendgemaakt.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties