Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nom Nom Galaxy volgende week naar PlayStation 4

Heerlijke soep.

Nom Nom Galaxy van de Japanse ontwikkelaar Q-Games komt op 12 mei voor de PlayStation 4 uit. Dat staat te lezen op de PlayStation-blog.

Volgens de ontwikkelaar combineert Nom Nom Galaxy veel verschillende vormen van gameplay, waaronder platformen, mijnen, grondstoffen verzamelen en torens verdedigen. Uiteindelijk zoek je de beste plaats om een soepfabriek te bouwen. Die verdedig je met bewakers, robots en afweergeschut.

Nom Nom Galaxy speel je alleen of met twee spelers in split-screen. Online speel je in een team van maximum vier spelers. Er zijn uitdagingen voor die drie speelmodi.

De ontwikkeling van een PlayStation Vita-versie is nu stopgezet. Medeontwikkelaar Double Eleven wil eerst op de PlayStation 4-versie focussen om daar voor de beste ervaring te zorgen. Momenteel zit Nom Nom Galaxy ook in Steam Early Access.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties