Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nolan wilt game rond Inception

Nee, dit nieuwsbericht is geen droom.

Hoewel niemand van de Eurogamer.be redactie zich filmcriticus mag noemen, zijn we het er toch zo goed als unaniem over eens dat Inception de beste film is die we sinds lang gezien hebben. Het volgende nieuwtje klinkt dan ook als muziek in onze oren, aangezien het betekent dat de wereld van de dromenmanipulatie wel eens naar ons domein zou kunnen komen.

Regisseur Christopher Nolan heeft tijdens een interview met Variety laten weten dat hij aan het onderzoeken is wat de mogelijkheden zijn voor een Inception-game. Geen snelle filmvergaming die af moet zijn wanneer de film uitkomt dus, maar een volwaardige toevoeging aan het universum.

"Wat we graag zouden doen is een game maken die zich afspeelt in het universum van de film, waarin we ideeën kunnen verwerken die de film niet gehaald hebben. We hebben daar een aantal gesprekken over gehad en we willen dat binnen een paar jaar verwezenlijken."

Als het spel er komt en even goed belooft te worden als de film zullen wij alvast razend enthousiast zijn. Jullie ook?

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen