Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nolan North: 'Uncharted 4: A Thief's End is de laatste'

Stem van Nathan Drake voorspelt einde van de serie.

Stemacteur Nolan North hint ernaar dat Uncharted 4: A Thief's End wellicht de laatste Uncharted-game van Naughty Dog wordt. North verzorgt in de actiegames de stem van hoofdrolspeler Nathan Drake.

"Het is bitterzoet maar op een bepaald moment is het beter om op het hoogtepunt te stoppen," aldus North in een interview met IGN. "Nog niets is bevestigd, maar ik geloof dat dit de laatste is die Naughty Dog wil maken. Daarna hoop ik niet dat iemand anders de fakkel overneemt, omdat Naughty Dog het al zo lang zo goed heeft gedaan."

Naughty Dog vertelt in onderstaande video dat het team inspiratie haalt uit de vorige Uncharted-games maar ook uit The Last Of Us, om zo een 'achtbaanrit' te maken die toch ook Nathan Drake als personage uitdiept.

Uncharted 4: A Thief's End speelt zich jaren af na Uncharted 3: Drake's Deception. Drake is ondertussen met pensioen maar trekt toch weer op een avontuur rond de wereld, dit keer op zoek naar een piratenschat. Onder meer zijn partner in crime Sully helpt hem daarbij.

"Het is het grootste avontuur tot nu toe en het test Drake's fysieke limieten, vastberadenheid en uiteindelijk wat hij wil opofferen om degenen te redden waar hij van houdt," aldus Naughty Dog.

Raadpleeg ook onze gids met alle Uncharted 4 collectibles zoals de 109 Uncharted 4 Treasures.

Cover image for YouTube videoPlayStation E3 2014 | Naughty Dog Interview | Live Coverage (PS4)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties